Beste collega, Log hier in op ons intranet met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Uitgebreid en divers wagenpark voor snelheid en flexibiliteit

Het is de filosofie van Alders Transport om hun strategische klanten alle wegtransportoplossingen aan te bieden. Om diverse specialismen te kunnen realiseren, beschikt Alders Transport over een uitgebreid wagenpark.

De transportdienstverlener heeft 265 DAF-trekkers en 385 opleggers van diverse soorten. Dit enorme aantal zorgt ervoor dat er altijd materieel beschikbaar is en klanten snel en flexibel geholpen worden. Om dit te garanderen, heeft Alders Transport ook een eigen garage bij haar vestiging in Overpelt en een werkplaats in bij haar vestiging in Dilsen-Stokkem. Hier verzorgen DAF getrainde techniekers het onderhoud en herstel van de eigen wagens én van de wagens van derden.

Voor het transport van staal en non-ferro heeft Alders Transport huifwagens in verschillende maten, waarvan een aantal speciaal gebouwd is voor zware lasttransport. Minerale grondstoffen en andere bulkgoederen worden vervoerd met kippers zowel als silo-opleggers. Deze zijn er in verschillende maten, sterktes en gewichten én met de mogelijkheid bulkgoederen volgens de ADR-richtlijnen te vervoeren.

Het transport van allerlei betonconstucties gebeurt met ultramoderne binnenladers en plateau’s, tot maximum 27 meter lange constructies. Alle met toelating voor Uitzonderlijk Vervoer. Roel: “We willen dat onze vrachtwagens voldoen aan de laatste milieunormen en nieuwste technologieën. Ons trekkerpark bestaat uitsluitend uit Euro 5 en Euro 6 modellen.”