Beste collega, Log hier in op ons intranet met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Vacatures

ALDERS Vacatures

Voor de bouw-afdeling, rijden met vooral plateau’s en in mindere mate kippers, zoeken we nog 4 collega’s.
Voordelen van dit werk zijn: dagelijks thuis (maar heel af en toe 1 nacht, als het niet anders gaat), afwisselende locaties en afwisselend werk (plateau én kipper), veel rij- en werkuren/dag (verdient goed)

Voor de cathodes-afdeling, is vooral pendelen tussen Balen en Overpelt, soms naar Budel, zoeken we nog 2 collega’s die in shiften willen werken: van half 6 tot 2u en van half 2 tot 22u.
Voordelen zijn natuurlijk de weinige en vaste werkuren, mogelijk ook de vaste shift, zodat je veel thuis kan zijn en bijvoorbeeld in bijberoep andere zaken kan doen. Deze afdeling is ook een hecht team van een 9-tal personen die veel samen werken.

Voor de ADR-kipper-afdeling zoeken we nog naar 1 vaste-nachtchauffeur, die in een shift van 12 uur tussen Balen en Hoboken pendelt.
Grootste voordeel is dat dit een vaste-nacht-regime is en dat je extra vergoed wordt voor nachtwerk. Hier moet ook niet geladen of gelost worden, alleen aan- en afgekoppeld. Wagens staan klaar voor je.

Voor de ADR-silo en -kipper-afdeling zoeken we nog 3 collega’s die wel overnachtingen willen doen maar ook wel gemiddeld 2 keer per week thuis willen/kunnen zijn.
Voordelen van deze afdeling zijn zeker de specialisatie en kennis in ADR- en gerecycleerd materiaal. Hiervoor worden opleidingen aangeboden. Rijden vooral in België en Nederland.

Zoals altijd zoeken we ook nog chauffeurs voor internationaal transport.

Zeg het voort!
INFORMEREN, OVERLEGGEN OF SOLLICITEREN?


Bel Philippe Spooren op +32 (0) 11 809 916
weekdagen: tijdens kantooruren
jobs@alders-transport.be