Beste collega, Log hier in op ons intranet met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Alders Transport - Nachrichten

20
Maa
2018


LRM werd onlangs minderheidsaandeelhouder van Alders Transport om de overname van sectorgenoot M. Depaire te verzekeren. CEO Roel Smets nam ons mee op pad en leidde ons rond in alle afdelingen van zijn groeiend transportbedrijf.

20
dec
2017


“Ik wil jullie feliciteren met 2 Awards die Alders Transport gisteren verdiend gekregen heeft in Isbergues, op hun Safety Day. Van de 5 Awards waren er 2 voor Alders Transport!"

‘Isbergues Platforme Industrielle’ is een site waar Aperam, Recyco, ThyssenKrupp en WEEE Metallica samen aanwezig zijn. Gisteren werd er een Safety Day georganiseerd met al hun transporteurs en hun management. Er was ongeveer 100 man aanwezig.

Gert Haex kreeg een speciale Award als ‘de voorbeeldchauffeur’ aangaande correctheid in samenwerking, veiligheid, ondersteuning van verbeteringen in werking en milieu, uitgereikt door Recyco.
Alders Transport kreeg de Award voor beste en veiligste transportfirma vanwege alle Aperam-afdelingen (rollen, platen, Recyco), uitgereikt door Francois Descamps.

Alders werd daar opgehemeld door de baas van het magazijn omdat (in zijn woorden):
- we altijd, met nadruk op altijd, stipt op tijd zijn
- onze chauffeurs alles kennen en altijd zeer correct en beleefd zijn
- ons materiaal (wagens en ladingszekerheid) altijd perfect in orde zijn

17
okt
2017


Alders Bulk Logistics heeft de 2de plaats veroverd als “Trends Gazelle 2017 bij de middelgrote ondernemingen”. Dit is een erkenning van de groei, het dynamisme en het harde werk van ABL tijdens de laatste 2 jaren. En dit dankzij jullie allen: de chauffeurs, de planners, de ondersteunende personen en afdelingen! Daarom bij deze een ‘Dank U Wel’ vanuit het management.

‘Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers: groei in omzet, groei in personeel, groei in toegevoegde waarde.’